i Ätbart
Det är slutet av april och jag har en himla massa saker att göra. Klassresor, städning, nationella prov osvosv. Men istället för att göra något av det jag verkligen behöver göra, så sitter jag inne på mitt överdrivet stökiga rum och äter frukt.Bra. Jag vet. Det enda jag vill just nu är att de 48 dagar som är kvar innan jag får sommarlov ska gå riktigt fort. Vill sluta nian nu. Orkar inte mer.
i Vardag
Är sjuk, kan knappt gå pga skadad höft och har nationella prov imorgon. Men trots detta är jag väldigt glad faktiskt. Fick nämligen reda på att jag kom in på det gymnaset jag ville här om dagen. ÅH är så glad!

Sitter just nu och pluggar lite engelska till nationella provet som är imorgon. Vill väl mest sova och äta glass så ska väl göra det snart. Lycka till imorgon alla som har prov! Vi hööörs
i Barn & familj
Hade småkusinerna på besök förut. Nu ska jag se på film och äta godis. Ha en bra lördagskväll!
i Vardag
Hej från en sjuk Sofie. Är ni förvånade eller? Nä inte jag heller. Var i alla fall på jobbet en stund på förmiddagen eftersom jag hade lovat att hjälpa till där. Men nu ligger jag halvdöd i min säng, dricker varm O'boy och lyssnar på musik. Är förresten när som helst klar med den nya designen, så den kommer troligtvis upp idag! :)
i Sofie

Hade hoppats på ett påsklov utan regn. Men nej, så blev det inte. Fast det gör nog egentligen inte så mycket eftersom jag ska jobba nästan hela lovet. Imorgon ska jag försöka sova länge, äta god frukost, gå på treårskalas och fota headerbilder till min nya design. Den jag har nu är så ful, uch! Nu ska jag sova, godnatt ♡
i Genom min iPhone
Två bilder från min Instagram. Heter "sofiewiberg" där!
Kom hem från Östersund igårkväll efter att ha varit där i 6 dagar (det är därfär jag har bloggat så dåligt), och nu åker jag till Göteborg i några dagar för att hälsa på mina kusiner. Hoppas att vi har internet där så jag kan blogga lite! Nej, nu måste jag springa ut, min familj sitter redan i husbilen (ja, vi ska åka husbil dit) och väntar. Ha det så bra sålänge!