i Sofie
Här är några bilder på mig som brunett. Även fast det fortfarande är lite ovant så trivs jag faktiskt väldigt bra i den här hårfärgen! Var tvungen att färga två gånger för att blev det orange första gången, fast det såg man inte förän dagen efter. Hehe, så hade lite smått panik där ett tag eftersom jag skulle stå på scen för ungefär 100 pers lite senare den dagen. Men det löste sig tillslut!
Så vad tycker ni? Passar jag bäst som blondin eller brunett? :)
i Genom min iPhone
Idag har jag, precis som alla andra dagar den här veckan, tränat revy. Första föreställningen är imorgon så har lite smått panik. Men det blir nog bra! Har även varit inne i stan en snabbis, och blivit brunett! Har varit blond hela mitt liv så det är lite ovant, men är faktiskt sjukt nöjd! Skypar just nu med Viktor och Sebbski fast jag egentligen måste sova. Ska upp ganska tidigt imorgon och fota lite innan revyträningen. Annars händer det inte så jättemycket just nu. Mina dagar ser typ exakt likadana ut så har inte så jättemycket att blogga om. Hör av mig imorgon om jag hinner. Godnatt! :)
i Vardag
Fyra bilder från dagens revyträning. Japp, det är här jag kommer hänga hela dagarna ett tag framöver. Vi kom faktiskt igång ganska tidigt idag vilket vi typ aldrig gjort de tidigare åren. Genrepet är på torsdag och ingen av oss kan någonting alls typ, haha! Och min röst, vad håller den på med?!?! Är ungefär jättehes och det blir bara värre och värre för varje dag som går. Kommer säkert inte kunna prata alls på fredag då premiären är, haha. Men det löser sig! ;)
i Sofie
Eftesom att jag har gjort ungefär ingenting idag så har jag inte sepciellt mycket att blogga om. Men Louise tvingade mig så jag tänkte vara snäll att slänga in ett litet inlägg här ändå. Hade min sista lediga dag idag innan revyträningarna drar igång. Premiären är om en vecka (SHIT?!?!), det ska faktiskt bli riktigt kul! Vi kommer träna hela dagarna så vet inte hur aktiv jag kommer vara här. Men ska försöka visa er vad vi håller på med där nere! Nej, nu ska jag duscha och efter det gå och lägga mig. Ska upp tiiidigt imorgon (klockan nio, haha!).
i Vardag
Hej och godmorgon från en trött Sofie. Satt uppe och pluggade halva natten igår, försov mig imorse, kom försent till skolan (vilket inte är speciellt ovanligt egentligen) och ja, nu sitter jag här på en tråkig svenskalektion och lyssnar på Viktors grymma spellista. Sista dagen i skolan idag innan jag har sportlov i 11 dagar. Inte helt fel!
i Sofie
Idag har jag sovit mig frisk (nästan), pluggat, ätit våfflor och varit på revymöte. Nu ska jag dricka varm O'boy och plugga lite till. Ska försöka ta mig till skolan imorgon, en liten stund i alla fall. Har en hel del saker att lämna in och redovisa (ska bara göra klart allt först, hehe). Egentligen borde jag sova sova. Men nej, nu ska här pluggas halva natten! Höööörs imorgon, godnatt!
i Sofie
Hej, godmorgon & glad alla ♥ dag! Är hemma från skolan idag eftersom jag fortfarande är sjuk. Seeegt, men har det ändå helt okej. Ligger i soffan, dricker varm O'boy och kollar på film fast jag egentligen måste plugga. Har massor att göra tills på torsdag som jag inte ens har börjat med hehe. Bra Sofie! Nej, nu ska jag fortsätta kolla på film och efter det sätta igång med pluggandet. Ha en bra dag!
i Genom min iPhone, Vardag
Två bilder från min Instagram. Heter sofiewiberg där!
 
Idag är ingen bra dag. Eller jo. Min kväll har varit helt okej då jag har skypat (okej, nu ljög jag vi har google+at) med blandannat Viktor och Sebbe. Men resten av dagen har inte varit bra alls. Har just nu feber, huvudvärk, är genomförkyld och har ont i halsen. Så att imorgon blir det ingen skola för mig. Nu ska jag sova. Godnatt!
i Sofie
Har tillbringat min söndag tillsammans med min fina pojkvän framför en bra film. Såg Titanic för första gången idag, grymt braaa! Nu ska jag ta tag i mitt liv och börja plugga lite so, söka gymnasium (!!!!!) och äta kakor. Ha en bra kväll ♡
i Resor & äventyr
Bilder från Kreta 2010 & 2011. Alltså snälla ge mig sommar!
i Natur

Äntligen fredag! Har haft en ganska lugn vecka trots två nationella prov. Har dock en hel del plugg att göra till nästa vecka, så det måste jag tyvärr sitta med lite i helgen. Annars har jag nog inte så jättemycket planerat de kommande dagarna (tror jag). Nu ska jag dricka varm O'boy! (♡)
i Vardag
 
Äntligen ska jag försöka komma igång med bloggandet igen, fast den här gången här på www.photo.blogg.se! Haha alltså herregud vad jag har ansträngt mig för att få detta bloggnamn! Det är just därför jag inte bloggat på ett tag. Men nu är jag somsagt tillbaka igen!Ska försöka flytta över alla bloglovinprenumeranter hit så småningom. Men sålänge -  Följ denna blogg istället! (Klicka på bilden här ovanför)