i Bröllop
En favorit från lördagens bröllop. Åh jag kan verkligen inte sluta le när jag sitter och kollar igenom alla bilder från denna fantastiska dag! 
i Bröllop, Speciellt
Åh vilken fantastisk dag det var igår! Joakim och Tessan gifte sig i denna fina kyrka utanför Norrköping, och jag fick äran att vara deras bröllopsfotograf. Det blev en dag fylld med värme, glädje, skratt och inte minst kärlek! TACK Joakim och Tessan för att jag fick vara med och föreviga er dag. Ett smakprov kommer upp här så fort jag har tid! Nu: mot Göteborg!
i Vardag
Jag har så många bilder att visa er från de senaste veckorna! Min älskade kamera och jag har skapat många fina bilder tillsammans, men jag har dessvärre inte haft någon tid över för att visa dem här. Förbered er på en inläggs-bomb, haha!
 
Jag kom precis hem från en mysig kväll ute vid Ågelsjön med min fina familj. Imorgon står det bröllopsfotografering och födelsedagsfirande på schemat. Väldens finaste kille fyller arton år imorgon, och jag ska fotografera mitt första bröllop! Wish me luck! 
i Vardag
Idag har jag varit och hälsat på min bästa vän och hennes två nya familjemedlemmar. Åh visst är de för söta?!
i Resor & äventyr
Min morbror ringde imorse och frågade om vi ville med ut på sjön i några timmar, och det tackar man såklart inte nej till! Vi åkte till Sandviken där vi hoppade i land för att äta lunch på Sjöstugan och efter det tog vi en liten glasspaus, och sedan åkte vi tillbaka hem igen. Åh vilken härlig dag! 
i Resor & äventyr, Sofie
Nu har jag landat i Sverige igen efter en underbar vecka på Mallorca! Vi har bland annat solat, badat, ätit gott, åkt på utflykter och fotograferat. Tyvärr har jag inte kunnat uppdatera här under veckan, men ni som följer mig på instagram har fått se en hel del av resan. Jag har SÅ många fina bilder att visa er här ett tag framöver!