i Sofie
jag älskar dig.
i Porträtt
söndag. vaknade upp i min pojkväns famn, av pussar i pannan och av vårsolen som bländade mina ögon. och nu kan jag återigen somna med ett leende på läpparna efter en kvällspromenad i solnedgången tillsammans med han som gör mig så himla himla lycklig, åh.
i
fredag. och inte vilken fredag som helst utan min och min pojkväns dag. idag har det varit vi i tre månader och det firar vi som vanligt med en ben & jerry's. åh du är så himla bra! ♥
i Vardag
onsdag. säger godnatt efter en hel eftermiddag fylld med timmar av plugg. imorgon väntar två prov, torsdagsmys med min pojkvän och en liten hemlis. men vad det är får ni se om några dagar! hoppas ni har haft en fin dag. kram
i Natur
vår, vår, vår.
i Vardag
tisdag. och äntligen är den jobbigaste dagen på hela veckan över. åh lycka. jag ligger just nu i min säng, tittar på gossip girl och dricker hallonsmoothie. ska snart börja plugga till samhällsprovet som är imorgon. men först ska jag ta en liten sväng med hunden och kameran, så provet får vänta en liten stund till! puss
i Sofie
måndag. om femtiotre dagar är det sommarlov och jag har nog aldrig längtat efter något såhär mycket förut. men just nu är allt ändå ganska fint. det är vår och jag är sådär underbart kär i världens finaste kille. något som är mindre fint är att jag har tre prov framför mig de kommade tre dagarna. åh snälla låt denna vecka gå fort!
i Vardag
fredag. dimman ligger lågt över stan och jag har fortfarande inte lyckats bli av med förkylningen som har förföljt mig hela veckan. jag ska försöka ta det så lugnt som möjligt i helgen för att jag har så himla mycket i skolan nästa vecka som jag verkligen inte får missa. idag ska jag till exempel pussa på min pojkvän hela kvällen och sedan får vi se vad som händer de andra dagarna. hoppas ni får en bra helg! kram.
i Natur
tisdag. och jag har spenderat nästan hela min dag tillsammans med världens bästa vän. vi har fotograferat, tagit skogspromenader och letat efter nya och fina fotoställen till alla fotograferingar i sommar. puss på en fin dag.
i Övriga fotografier
måndag. är hemma från skolan, planerar sommarfotograferingar och lever på halstabletter och pepparkakste. och under tiden det ovälkomna vårregnet öser ner utanför mitt fönster så tänkte jag bjuda på två sommarfavoriter från förra sommaren. kramis.
 
 
i Barn & familj, Vardag
söndag, och här kommer det några bilder från fyraårskalaset som var i torsdags. åh min fina lilla kusin! idag har jag mest legat hemma i sängen och försökt bli av med min feber och mitt halsont, åh jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu. hoppas ni har haft en bra dag i alla fall, nu ska jag krypa ner i soffan och dricka varm o'boy. puss.
i Ätbart
Jag hjärta mellanmål. Idag äter jag minikeso med några frusna bär, ett skivat äpple plus lite kanel på det. Snart ska jag städa mitt rum och plugga lite svenska till det nationella provet som är på tisdag. Hej ångest.
i Vardag, Ätbart
Torsdag. Tog en lång och välbehövlig sovmorgon imorse innan jag åkte iväg till min favoritskoldag, åh vad jag älskar torsdagar! Ikväll ska jag fira min lilla kusin som fyller fyra år och efter det ska jag åka hem till min pojkvän och pussa på honom hela natten. Hoppas ni får en fin dag! kramis.
i Ätbart
Tisdag. Dagar som bara är fyllda med ångest och stress skulle jag helst klara mig utan. Har så himla mycket i skolan just nu så vet knappt själv vart jag ska ta vägen. Nationella prov, inlämningsuppgifter, slutprojekt och så vidare. Ja ni vet nog själva. Idag har jag hur som helst försökt bota min tisdagsångest med en fin frukost (som jag dessvärre knappt hann äta något av) och bananplättar till mellanmål. Finfint. Nej, nu ska jag tyvärr återigen dyka ner i min mattebok och stanna där resten av kvällen. puss
i Genom min iPhone
Den senaste veckan har jag ätit en god hotellfrukost, firat två månader tillsammans med världens bästa kille, kollat på solnedgången, fått världens största påskägg, påskfikat med bästa klassen, morgonpromenerat fem och en halv kilometer, lunchat med världens bästa mamma och varit på finfina Gotland.