i Vardag
Var iväg och gjorde mina naglar efter skolan idag, och här är resultatet. Älskar dem!
i Porträtt
Ytterligare två bilder från den magiska solnedgången ute på Hönö. Jag kom precis hem från den sista danslektionen för den här terminen. På söndag är det uppvisning för flera hundra personer, nervöst! Nu står det plugg och kusin-mys på schemat resten av kvällen.
i Natur
Kolla vad fint äppelträdet nere på vår gräsmatta har blivit! Var tvungen att springa in och hämta kameran förut när jag kom hem från skolan för att ta några bilder lite snabbt. Älskar verkligen våren när alla blommor och träd håller på att slå ut, det är så himla fint! Ska försöka ta några fina porträtt vid trädet i veckan om jag lyckas övertala min lillasyster att ställa upp som modell. Håll tummarna! 
i Vardag
Tog en paus i allt pluggande och cyklade ner till Halvars för att äta glass tillsammans med min pojkvän och hans familj. Blir så ledsen av att sitta inne nu när det är så fint väder ute, så detta var verkligen välbehövligt (och supergott)! 
i Ätbart
Äter favoritfrukosten i sängen, lyssnar på Ed och skriver slutet på min novell som ska vara klar imorgon. Underbara söndag!
i Barn & familj
Kom precis hem från en riktigt mysig kväll hos mina kusiner. Vi har busat, ätit himla god mat och kollat på gladiatorerna. Nu är jag hur trött som helst och ska krypa ner i sängen innan jag somnar framför datorn, haha! Imorgon står det plugg på schemat hela dagen, men förhoppningsvis hinner jag komma ut en stund och fotografera lite också!
i Shopping
Sprang snabbt in på Lager 157 tidigare idag och fick med mig den här snygga tröjan hem. Love it!
i Vardag
Godmorgon! Jag var hos läkaren igår och fick medicin för min magkatarr. Idag känns det mycket bättre, men jag är ändå hemma från skolan då magsmärtorna kommer och går hela tiden. Idag tänkte jag försöka komma ut en sväng i det härliga vårvädret. Har legat inne i soffan i nästan fyra dagar nu, så jag behöver verkligen komma ut en liten stund! Hoppas att ni får en fin dag! 
i Kärlek, Natur
Jag kunde inte låta bli att känna mig sådär löjligt lycklig i lördags när jag och min kärlek stod på en klippa i solnedgången med utsikt över hela havet. 
i Vardag
 ..och såklart åker jag på en hemsk magkatarr när jag har som mest att göra, igen. Har legat hemma med magkramper hela dagen och växlat mellan novellskrivande och kodning av ny design de stunder jag orkat. Äntligen känns det som jag har fått till en väldigt Sofie-ig design. Jag är supernöjd! Vad tycker ni om den? 
i Porträtt
Två bilder på min fina lillasyster som jag tog i lördags när vi var nere vid sjön och fiskade. Hittade en perfekt plats med det perfekta motljuset, älskar dessa två! 
i Resor & äventyr, Vardag
Har haft fyra helt underbara dagar i värdens bästa Göteborg! Vi har fiskat, bakat, varit ute på Hönö, suttit på klipporna vid havet och fikat, gått tipspromenad, kollat på Hönös påskefyr, ätit underbart god mat, fotat, tagit promenader och mycket mer. Jag har massor med fina bilder att visa er! Hoppas att ni har haft en fin påskhelg i det underbara vårvädret! 
i Natur
Sova, jobba, träna, plugga, äta, sova.. Ja, ungefär så har mina dagar sett ut på den senaste tiden. MEN idag ska jag äntligen åka till min favoritstad (Göteborg) och hälsa på mina favoritkusiner med mina favoritpersoner och det kan inte bli mycket bättre. Har såklart både kameran och datorn med mig så jag ska göra mitt allra bästa för att uppdatera här så ofta jag kan. Promise!
i Ätbart
Gick runt hela morgonen i tron om att det var fredag, så jag bestämde mig för att göra en riktig lyxfrukost, haha! ;) Det blev hur som helst bananpannkakor (utan ägg), massor med frukt och ett glas apelsinjuice, mums! Har verkligen saknat detta efter att jag fick reda på min äggallergi, men nu har jag äntligen hittat ett recept som fungerar jättebra och är riktigt gott!:
 
En banan
En dl havregryn
En dl vatten
1 tsk vaniljsocker
Lite kanel
 
Mixa allt och stek som plättar, mmm! 
i Sofie
Under alla tiotusentals skoluppgifter som just nu tar upp all min lediga tid försöker jag tänka på allt fint som väntar mig det här året. På fredag åker jag till Ullared med min bästa vän och om åtta dagar ska jag äntligen besöka mina kusiner i min favoritstad Göteborg. Jag ska också se Ed Sheeran i november, åka till Mallorca, gå på bråvalla och fylla arton år. Körkort och London står förhoppningsvis också på tur någon gång i augusti. 2014 kommer bli ett underbart år! 
 
..och förresten! Jag håller på att bli blond igen, love it!
i Vardag
Man vet att man har haft världens bästa fredag när..

..man vaknar upp på världens bästa humör innan väckarklockan har hunnit ringa. När det är fredag och ett underbart vårväder utomhus. När man börjar skolan klockan tio och slutar halv tolv. När man får träffa sin bästa vän som man har saknat enormt mycket. När man har kört ett undebart (jobbigt) pass på gymmet. När man har haft återträff med revygänget. När man har träffat sin PT för första gången. När man får somna brevid sin kärlek och NÄR MAN HAR FÅTT TAG PÅ BILJETTER TILL ED SHEERAN I NOVEMBER!!!!
 
Jag är universums lyckligaste. Väldens bästa fredag!
i Ätbart
Kom precis hem från min första körlektion. Det gick himla bra för att vara första gången faktiskt! Jag fyller ju år i augusti så det känns verkligen skönt att vara ute i god tid. Nu ska jag äta middag, plugga och kolla på Top Model. Hoppas ni har haft en fin dag 
i Porträtt
Äntligen är jag på benen igen efter att ha varit sjuk i fem dagar. Bloggen har fått ligga lite åt sidan på grund av just detta, men nu lovar jag att komma igång igen! Jag börjar med att bjuda på ytterligare två bilder på mitt fina hjärta från fotograferingen vi hade för några veckor sedan.