i Genom min iPhone, Vardag
onsdag. hej och förlåt för min värdelösa uppdatering här på bloggen, men jag har på den senaste tiden knappt varit hemma en timme innan jag har åkt iväg igen. jag har haft tusen saker för mig och vad jag har gjort tänkte jag passa på och berätta för er i detta inlägg men hjälp av bilder från min iphone.
 
min pojkvän har lärt mig att åka longboard och på den senaste tiden har vi spenderat många kvällar åkandes på dessa tillsammans. åh det är så himla kul och mysigt!
 
i lördags åkte jag, min bror, kusin och morbror till världens bästa stad (göteborg) för att se robbie williams. åh konserten var helt magisk och det var helt klart det bästa jag någonsin sett. vill se allt igen och igen och igen! var någon av er där?
 
i tisdags blev jag inlagd på sjukhus över natten med extrema magsmärtor, men tyvärr listade de aldrig ut vad felet var. idag mår jag dock mycket bättre och återhämtar mig gör jag med hjälp av allt för många avsnitt av pretty little liars. hej beroendeframkallande.
 
i fredags var det min pojkväns sjuttonde födelsedag och det firade vi med en dag på gröna lund i huvudstaden. åh vad jag tycker om honom! 
i Resor & äventyr
fredag. efter en fem och en halv timmes bilfärd är jag nu äntligen hemma i norrköping igen. har haft fyra riktigt fina dagar nere i falsterbo och det kändes himla tråkigt att åka där ifrån idag. vi har spenderat i prinicp all tid på falsterbo horse show men jag har även varit nere på stranden, träffat louise och shoppat lite. nu ska jag bara packa om min väska och åka iväg till min pojkvän. åh vad jag har saknat honom! puss
 
i Resor & äventyr
onsdag. och här kommer några av mina favoriter från finfina rhodos. åh vad jag längtar tillbaka när jag sitter och kollar igenom alla bilder. vi bodde på ett hotell som heter sea melody i staden ixia, åttahundra meter från rhodos stad. riktigt fint var det! jag har fler bilder att visa er lite senare om ni vill se! och vad tycker ni om dessa? puss
i Natur
tisdag. om ungefär trettio minuter sitter jag just nu i bilen på väg till falsterbo. i tre dagar framöver ska jag bland annat träffa louise, fotografera och kolla på hästtävlingar. på fredag kommer jag hem till norrköping igen med förhoppningsvis nya och fina bilder som jag kan visa er! nu ska jag fixa det sista innan fia och hennes mamma kommer och hämtar mig. kram
 
ps. imorgon publiceras ett inlägg med några bilder från rhodos! 
i Natur
lördag. och jag är nu hemma efter en underbar vecka på rhodos tillsammans med min pojkvän. åh vi har verkligen haft det så himla bra och jag längtar redan tillbaka till paradisön. vi har solat, badat, fotat, ätit god mat, spelat spel och shoppat. sitter just nu och redigerar bilder och klipper ihop en film från resan som ni ska få se få fort jag är klar. vad har ni gjort för fint den senaste veckan? kram
i Okategoriserade
onsdag. och eftersom jag fick en hel del kommentarer där ni undrade hur jag gjort min blomkrans så tänkte jag faktiskt passa på att visa det för er nu!
 
 
föst och främst måste du ha blommor gjorda i papper eller plast och ett skaft som är gjort av ståltråd. jag köpte mina på panduro och fick tolv stycken för nitton kronor. men jag skulle tro att det finns att köpa i nästan vilken pysselbutik som helst!
 
 
ta sedan två blommor och lägg dem som på bilden här ovanför. snurra sedan ihop deras skaft så de sitter fast i varandra. hur många blommor och hur tätt du vill att de ska sitta väljer du såklart själv. 
 
 
sedan är det bara att fortsätta så tills du gjort en hel krans. när du är klar fäster du den sista blomman i den första, precis som du gjort med alla andra blommor. klipp gärna av ståltråden så du inte virrar ihop mer än två snuttar i taget. det kan nämligen se lite konstigt ut då!
 
hoppas detta var till någon hjälp och att ni förstod hur jag gjort min krans. om ni undrar över något så är det bara att fråga! kram
i Vardag
måndag. idag är det den första juli tjugohundratretton och nu ska jag berätta för er varför denna månad kommer bli en himla bra månad.
 
 
tjugonionde juni - sjätte juli. som ni säkert redan vet är jag just nu på rhodos tillsammans med min pojkvän och jag kunde nog inte fått en bättre start på en av de bästa månaderna på hela året. 
 
nionde juli - tolfte juli. jag och min bästa vän fia åker till falsterbo tillsammans för att kolla på hästtävlingar. vi har varit där tillsammans en gång tidigare och jag har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket som jag gjorde under den veckan. haha åh!
 
 
tjugonde juli. jag, min bror, kusin och morbror åker till göteborg för att se robbie williams! egentligen har jag ingen aning om vad han har gjort för musik men med fint sällskap och världens bästa stad kan nog inget gå fel. 
 
tjugosjätte juli. jag och min pojkvän firar ett halvt år tillsammans och åh jag är så lycklig tillsammans med honom! den sjugosjätte januari blev han min. ♥