i Natur
Det är lördag och jag ligger hemma i soffan och tittar på tv. Är så himla fotosugen men mitt objektiv slutade av någon konstig anledning att fungera igår, en vecka innan vi åker på semester. Åh blev så himla arg, men jag har faktiskt beställt hem ett nytt som förhoppningsvis hinner komma innan vi åker (vilket får ni se när jag får hem det). Nu ska jag ut och springa!
i Natur, Resor & äventyr
Kom hem från min favoritstad igårkväll. Åh vad jag älskar att vara i Göteborg! Speciellt när vi tillbringar dagarna ute på Hönö där vi badar, åker båt, fiskar krabbor, busar, tar promenader på klipporna längs havet och bara har det så himla bra. 
i Vardag
Har tillbringat kvällen borta vid sjön tillsammans med några vänner. Vi grillade, pratade om allt och inget och kollade på solnedgången tillsammans innan vi gick hem igen. Om man bortser från alla myggor så var allt väldigt bra. Nu ska jag sova.
i Vardag

Den första veckan på sommarlovet har snart passerat och jag har inte gjort så mycket mer än att legat hemma och varit sjuk. Men nu mår jag bra igen och har därför tillbringat dagen tillsammans med Fia. Vi har tagit promenader på stora fält med gräs som nästan var högre än oss själva, motionerat hästarna i samband med att solen höll på att gå ner, ätit fruktsallad till kvällsmat och nu ska vi spela kort tillsammans med resten av familjen innan vi går och lägger oss. Har ni gjort något roligt de första dagarna på sommarlovet? Berätta! Och förresten, tack tack tack för 20 nya prenumeranter på bloglovin' och nytt besökarekord, är superglad!

i Natur
Jag, Catrine, Lovisa, Emma och Louise har tillsammans startat en fotoutmaning, Sunday Challenge, där vi varannan söndag tolkar ett bestämt tema. Här hittar du vår flickrgrupp om du vill kika på de andras bidrag eller så klickar du på namnen här ovanför. Utmaningen varar i ett år. Enjoy!
i Sofie

Efter tusentals kramar, tack och "hejdån" har jag nu fått mitt efterlängtade sommarlov. Wiho! 
i Porträtt

Är med och tävlar om en plats i SC-gänget [länk] med den här bilden. 
i Natur
Nio år på samma skola, med samma lärare och samma klasskompisar är nu över om bara några timmar. Det är konstigt, men samtidigt så himla skönt. Jag är glad för att äntligen få komma där ifrån, även fast jag kommer sakna det. Jag är glad för att jag äntligen ska börja gymnasiet och få göra något jag tycker är roligt. Imorgon klockan ett ska jag för sista gången på skolavslutning i Matteuskyrkan och säga hejdå till de där personerna som jag spenderat så sjukt mycket tid tillsammans med.
i Natur
Tog en kvällspromenad tillsammans med Fia förut. Det var så himla fint ute. Perfekt ljus och perfekt väder. Allt är så himla bra just nu. Precis allt.
i Porträtt
Jag och min vän Fia har länge pratat om att fota henne tillsammans med deras hästar, och idag blev det äntligen av! Jag är riktigt nöjd med resultatet och här ovanför ser ni några av mina favoriter. Vad tycker ni? Vilken är eran favorit? :)