i Min kamerautrustning, Shopping
Igår tog jag och mamma bilen till huvudstaden över dagen och kolla vad jag fick med mig hem! Min drömkamera som jag har suktat efter i hur många år som helst, en Canon 5D Mark II. Åh jag är så himlahima glad!!
i Videoklipp
Satt och kollade på bilder från året som har gått och hittade den här filmen från denna underbara sommarfotografering, åh nu längtar jag ihjäl mig efter sommar och värme! Ps. Kolla i HD!
i Vardag
Hade en underbar julafton tillsammans med min fina familj igår! God mat, underbara julklappar och fint sällskap, åh jag är så himla nöjd! Idag har jag däremot bara myst omkring i min nya julklappspyjamas och om en liten stund ska jag krypa ner i sängen och läsa några sidor i min nya bok "Fotografera barn" som jag fick av min fina mamma igår. Imorgon står det jobb och födelsedagsfirande på schemat! God jul på er! ♡
i Porträtt
Det är dagen före julafton och jag är sådär löjligt lycklig. Hela morgonen har jag hoppat omkring och skriksjungit julmusik i hela huset, lagt ut alla julklappar under granen och om en liten stund ska vi börja laga all mat till imorgon. Även fast vi inte får en vit jul i år så längtar jag lite faktiskt, åh vad jag älskar julen!
i Vardag
09.49: Jag vaknade av att solen bländade mina ögon och fick genast känslan av att detta skulle bli en himla bra dag!
10.13: Åt en fjärde adventsfrukost bestående av hallonsmoothie och nybakat bröd, mmm!
 
11.27: Städade rummet med julmusik i bakgrunden i hopp om att få lite julkänslor. Det gick väl sådär men ett nystädat rum fick jag i alla fall!
 
12.43: Mitt hjärta kom hit för att vara här hela dagen. 
 
13.57: Åt mammas pannkakor till lunch, mums!
 
14.37: Vilade en stund efter lunchen med mina två favoriter.
 
15:25: Tog en promenad med min favorithund och lade märke till att det fortfarande var ljust ute, trots att klockan nästan var halv fyra. Lycka! 
 
16.55: Vi fick gäster och drack äppleglögg. Det var dags för vår årliga lilljul!
 
17.30: Vi släpade in granen och det tog himla lång tid att få den stå rakt, haha! Och sedan var det dags att hänga upp alla julgransgulor, rött och guld blev färgerna för i år! 
 
18.03: Såhär fint blev det. Äntligen lite julkänslor!
 
19.58: Vi hamnade i soffan framför en bra film och himla massa godis, och här sitter vi fortfarande. Fina dag!
i Vardag
Har spenderat första dagen på jullovet med fina vänner, god mat, julklappsspelet och mycket mer. Imorgon blir också en fin dag och jag tänkte passa på att försöka fotografera en bild i timmen som jag tänkt göra allt för länge nu. Vad säger ni om det? Vi får se hur det blir, kram!
i Porträtt, Skolan
På den senaste tiden har jag spenderat varje ledig minut i skolans mörkrum, och idag blev jag äntligen klar med mina analoga fotografier! Dessa tre bilder är en del av min senaste fotouppgift och åh vad jag tycker om dem! Jag hade aldrig vågat hoppas på att det skulle bli så bra som jag tycker att det blev, jag är så himlahimla nöjd!
i Kärlek
Det är tisdag och just nu ligger jag i sängen, redigerar bilder från helgens kärleksfotografering, pluggar och lyssnar på musikhjälpen. Lyssnar ni också? Hos mig har radion varit på sedan 21.30 igårkväll när allt började, och åh det finns ju inget bättre! Blir alldeles varm i hjärtat av att höra på allt fint som alla gör för att samla in pengar, fina fina människor! 
 
i Vardag
Idag har jag spenderat nästan hela dagen i sängen med min favorithund och några serieavsnitt. Har inte mått bra alls den här veckan och igår sa hela kroppen ifrån så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila idag. Nu känner jag mig mycket piggare och jag ska snart krypa ner i sängen för att sova igen. En dag kvar till fredag och en fin helg! 
i Porträtt
Vaknade brevid världens finaste kille, kollade på julkalendern och åt en lång och mysig adventsfrukost med familjen. Gick ut i ett underbart decemberväder för att fotografera, redigerade bilder och åt nybakade lussebullar. Jag kunde inte haft en bättre start på årets sista månad!