i Ätbart
Idag har jag varit hemma från skolan med en hemskt jobbig magkattar. Försökte ändå få i mig lite mat frammåt lunch och bestämde mig för att göra något riktigt gott men enkelt. Det fick bli bananpannkakor med frysta hallon och skivad banan på, mums!
i Vardag, Ätbart
Imorse vaknade jag av att solen bländade mina ögon, av fågelkvitter och en stor puss i ansiktet av min lilla vovve, haha. Var helt säker på att det var sommar ute i några sekunder innan jag kom på att det fortfarande bara är februari. Åh vad jag längtar efter sommar och värme just nu! Hur som helst så bestämde jag mig för att göra något fint av min näst sista sportlovsdag; en god frukost och lite vovvemys. Snart ska vi ta en långpromenad i det fina vädret!
i Sofie
Precis som alla andra sportlov har jag denna vecka haft fullt upp med revyträningar hela dagarna. Vi har repat nästan tio timmar om dagen så har varit helt slut i huvudet på kvällarna när jag kommit hem. Igår hade vi genrep, alltså vår fösta föreställning för i år och det gick faktiskt förvånansvärt bra! Extra roligt i år är att jag har fått himla mycket beröm för både min sångröst och för mitt skådespeleri, och det gör mig så himla himla glad (och generad, haha)!
 
Ikväll är det premiär och jag försöker ladda lite extra med hjälp av en lång sovmorgon, god frukost, lite träning och ett varmt bad. Önska oss lycka till! :)
i Porträtt
Idag har jag hjälpt min vän Ellinor med bilder och utskrifter till hennes UF-företag "Facepainting 4 You UF". Hon är så himla duktig på både ansiktsmålningar och ballongdjur, haha är helt imponerad! Jag fotograferade bland annat några ansiktsmålningar som hon gjorde på sig själv. Visst är denna fin? Grymma du! 
i Speciellt
Igår åkte jag och min pojkvän till huvudstaden över dagen för att se Ron Pope (!!!) på Tyrol. Konserten var helt magisk och att stå och skriksjunga till hans fantastiska låtar är något jag skulle kunna göra tusen gånger om. Åh det var så himla bra, och bäst av allt var när han kom ut i publiken under en låt och jag rörde honom!!! Haha detta är något jag kommer leva på länge. Bästabästa Ron Pope!
i Vardag, Ätbart
Dricker te, äter chokladbollar, lyssnar på min favoritmusik och pluggar kulturhistoria.
i Inredning, Vardag
Godmorgon! Mitt rum hemma hos mamma är färdigmålat och det börjar faktiskt bli riktigt fint nu. Igårkväll fick vi upp gardiner och några lampor och idag ska vi försöka fixa lite möbler. Lovar att visa er mer när det är helt klart! Tills dess bjuder jag på en liten tjuvkik.
 
Idag har jag bara en lektion innan jag slutar för dagen, skönt! Har dessvärre fruktnsvärt mycket plugg att göra klart nu innan sportlovet som jag måste ta tag i ikväll. Hoppas ni får en fin dag! 
 
i Porträtt, Övriga fotografier
Woho! Såg precis att jag har fått 100 prenumeranter på Bloglovin(!!!) och tänkte passa på att fira det med några sommarfavoriter från förra året. Jag längtar så himla mycket efter sommar, värme och det fantastiska motljuset när jag sitter kollar på dessa bilder. Vilken är din favorit?
 
i Vardag, Övriga fotografier
Äntligen fredag! Har just nu min sista lektion innan jag tar helg och hoppar på bussen till mina fina vänner Fia och Ellinor. Lite senare ikväll blir det fredagsmys med mamma och min pojkvän och förhoppningsvis hinner vi börja måla lite på mitt rum också. Vitt blir det såklart ;) Hoppas ni får en underbar fredag! 
i Inredning
{ 1 ∙ 2 ∙ 3 ∙ 4 ∙ 5 ∙ 6 }
 
Förlåt för min värdelösa uppdatering, men tyvärr har vi inte fått något internet hemma hos mamma ännu. Istället sitter jag och letar sovrumsinspiration på rasterna i skolan och åh det finns ju så himla mycket fint! Förhoppningsvis åker vi till IKEA i helgen och då kan jag äntligen börja inreda mitt nya rum. Tills dess får ni ta del av lite inredningsrömmar. 
 
i Vardag
Idag har varit en jobbig dag på många olika sätt. Mina föräldrar har skilt sig så jag har hjälpt mamma att flytta hela dagen. Hon har verkligen lyckats få tag på min (haha ;)) drömlägenhet. Gammaldags med stora dubbeldörrar och högt i tak, huuur fin som helst! Nu har vi tagit en liten paus bland alla flyttlådor för lite mello och tacomys, perfekt! Vad har ni för er ikväll?
 
Under allt flyttande hittade jag Dixie som hade gått och lagt sig i en tom flyttkartong, haha gosehund