i Vardag
Onsdagskväll. Sitter och dricker varm O'boy, lyssnar på bra musik och pluggar etik. Det är faktiskt väldigt mysigt. På fredag åker jag som sagt till Östersund tillsammans med Fia, så imorgon är det min sista skoldag på några dagar. Det ska bli så skönt att komma iväg ett tag! Nu ska jag skriva klart min etikuppgift och sedan hoppa in i duschen. Ha det så bra
i Övriga fotografier
Hur min helg har varit? Helt perfekt skulle jag nog säga! Har varit med Fia hela helgen och vi har hittat på lite allt möjligt. Har fotat en hel del, pysslat med hästarna, tränat lite, solat (!!!!), ätit våfflor och igår åkte vi in till stan för att träffa Sebastian som var här i Norrköping för att fota handboll. Det var riktigt kul!

Har två nationella prov plus en hel del plugg att göra innan vi åker till Östersund på fredag. Orka snart inte mer, är så himla skoltrött! Vill börja gymnasiet nununu! Nej nu måste jag sova, godnatt!
i Natur
Nu är det bokat och klart! Åker till Östersund nästa fredag tillsammans med Fia. Vi kommer vara där i nästan en vecka. Åh vad jag lääääängtar!
i Vardag
Hej och förlåt för jag är så dåligt på att uppdatera. Men har haft för många prov och för mycket plugg den senaste veckan, och nu har jag blivit sjuk också. Så har i princip bara legat i soffan och kollat på tv i några dagar nu. Men nu är det faktiskt lite bätte, så sitter just nu och pysslar med en ny design, igen. Haha, kan aldrig besämma mig hur jag vill ha den. Ajaaa, ni får hur som helst ha en bra dag!
i Övriga fotografier
En bild på Dixie från Norge 2011.

Hejhej! Tar en liten paus från allt pluggande för att uppdatera här lite snabbt. Har nationella prov i NO imorgon, så har en hel del att plugga på! Ska hem till Fia om en liten stund på en återträff med revyn. Vet inte riktigt vad vi ska göra, förutom att fika hehe, men det märker vi. Nej nu måste jag plugga vidare, vi hööörs!
 
i Natur
Efter fem timmars jobb, två timmars skogspromenad, städning, födelsedagsfirande, melodifestivalstittande och lite pluggande är jag nu dödligt trött. Eller ja, nästan i alla fall. 

Imorgon måste jag plugga hela dagen. Har så himla mycket i skolan just nu, ORKAR INTE. Menmen. Känner mig faktiskt lite småsjuk också, så nu ska jag sova. Godnatt! Bilderna är från dagens skogspromenad.
i Sofie
Den här månaden kommer bli en jobbig månad. Har så himla, himla mycket att göra under dessa veckor. Det är allt från nationella prov till spexfoto till intagningsprov på gymnasieskolor och sedan har jag några hundra skoluppgifter att göra på det. Förstår inte hur jag ska orka. Är redan så himla trött och omotiverad på skolan så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Har bara tre månader kvar i grunskolan så måste verkligen försöka stå ut, hehe! 

Nu ska jag dricka varm O'boy, plocka fram min biologibok och plugga lite till det nationella provet som är om exakt en vecka. Hööörs!
i Natur
Gammal bild.

Hallå där! Som ni kanske redan vet har jag haft en bloggpaus i ungefär en vecka. Det finns en hel del anledningar till varför jag inte har bloggat, men den största anledningen är revyn som jag har fixat med i princip varje dag. Sista föreställningen var i söndags. Så nu är vi klara med det för i år och jag ska verkligen försöka komma igång med bloggandet igen!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite biologi till det nationella provet som är nästa vecka. Känner mig ungefär 0% säker till provet, men det får helt enkelt gå som det går. Vi hööörs!