i Porträtt
Fotograferade Cajsa till en skoluppgift igår och här är två av mina favoriter. Fina, fina lillasyster!
i Vardag
Godmorgon! Är helt död idag då jag har åkt på jobbigaste förkylningen sådär lagom till helgen, blä. Har tusen saker inplanerade på både lördag och söndag så jag hoppas verkligen det blir bättre snart. I helgen ska jag bland annat till huvudstaden på dop, har en fotouppgift samt en filmuppgift som jag måste göra klart och sedan är det revymöte. Det är inte långt kvar till premiären nu, åh vad jag längtar!
i Porträtt
Fotograferade Fia och Maya till ett fotoprojekt jag har i skolan idag. Blev faktiskt väldigt nöjd med många av bilderna och här ovanför ser ni två av mina favoriter. Imorgon ska jag fotografera ännu en bild till projektet, men vad det blir får ni se då! Ha det bäst sålänge ♥ 
i Vardag
Januari: Fotade mycket självporträtt och hade många mysiga vinterkvällar framför brasan tillsammans med min familj. Skrev även mina första inlägg här på photo.blogg.se.
 
Februari: Blev brunett och hade fullt upp med revyträningar samt föreställningar hela månaden, åh snart är det äntligen dags igen!
 
Mars: Slutet av nian började närma sig och hela mitt liv kretsade runt skolan. Träffade även Sebastian som jag lärt känna genom Twitter för första gången, bästa du!
 
April: Tog tåget till Östersund tillsammans med Fia för att hälsa på hennes bror. Åkte även till Göteborg med klassen i slutet av månaden där vi besökte Liseberg, shoppade, firade första maj och bara hade det så himla bra.
 
Maj: Var på släkträff, jobbade på Norrköping Horse Show och var glad för att jag snart skulle sluta nian.
 
Juni: Lämnade allt som hade med grundskolan att göra bakom mig, firade midsommar hos mina kusiner i Göteborg och fotograferade Fia med hennes hästar. En väldigt fin månad!
 
Juli: Hade många mysiga grillkvällar vid sjön med mina vänner och tillbringade två regniga veckor i en husbil tillsammans med min familj.
 
Augusti: Började gymnasiet, blev nollad, träffade massor med nya människor och spenderade min sextonde födelsedag i huvudstaden tillsammans med mina fina vänner. 
 
September: Skolan drog igång på riktigt och jag fotograferade mig tillsammans med mina två bästa vänner. 
 
Oktober: Åkte till världens bästa Kreta tillsammans med världens bästa Fia för trejde gången i mitt liv, åh vad jag längtar tillbaka!
 
November: En riktigt jobbig månad. Allt som kunde gå fel gick fel och jag tappade inspirationen till all. Blä.
 
December: Snön kom och jag fick mitt efterlängtade jullov. Det blev jul och jag hade ett riktigt lyckat avslut på 2012 tillsammans med mina fina vänner.