i Övriga fotografier
Varm O'boy, huvudvärk, Gossip Girl och sömnbrist är några ord som skulle kunna beskriva min dag. Hade en riktigt mysig kväll igår då jag och några vänner till mig bestämde att vi skulle tälta tillsammans vid en sjö över natten. Förutom att jag aldrig har sovit så dåligt/obekvämt som jag gjorde inatt hade vi det riktigt roligt! Nu ska jag duscha och sedan försöka ta igen de timmar sömn jag missade inatt.
 
P.S. Är hemma från husbilssemestern nu!
i Resor & äventyr, Vardag
Husbilssemester och spöregn är ingen bra kombination. Speciellt inte när man är i Vansbro där det just nu är så mycket folk så att man varken kan ringa, smsa eller gå ut på internet. För er som inte vet så ska jag, min familj och några kompisar till oss ut och åka husbil nu i två veckor framöver. Jag har min dator med mig så ska försöka uppdatera här så ofta jag kan. Nej, nu ska jag fortsätta äta godis och lyssna på regnet tillsammans med min familj. Ha det bäst!
i Natur
Har varit ute i skärgården hela dagen tillsammans med Fia och hennes familj. Hade det riktigt bra om man bortser från att hela jag just nu är jätteröd och knappt kan röra mig, hehe. Fotade inte så mycket eftersom jag inte fått hem mitt objektiv än, men några bilder blev det ändå. Nu ska jag sova, jobb imorgon! Ha det braaa