i Porträtt
Det är fredagen den första juni och allt är så himla bra just nu. Mest för att jag idag hade min sista riktiga skoldag innan sommarlovet. Kan väl inte riktigt förstå att det bara är tolv dagar kvar tills jag slutar nian. Helt galet! Ska hur som helst försöka komma igång med fotandet och bloggandet på riktigt nu när jag inte har massa skolarbete att tänka på längre. 

Nu ska jag ta en kvällspromenad med hunden. Ha det så bra!
i Övriga fotografier
Hetspluggar. Det suger. Men är glad ändå. Dels för att det bara är tjugotre dagar kvar till sommarlov, och dels för att jag var på stan med mamma tidigare idag. Fick med mig en hel del saker hem - några tröjor, ett par jeans och en ny bikini (ja, en till). Är också glad för att Norrköping Horse Show drar igång om några dagar! Ska testa något nytt och jobba i VIPen i år. Åh det ska bli så himla kul!
i Natur
Idag är det lördag och jag har tillbringat hela förmiddagen ute på våran halvfärdiga altan i min nya bikini. Nu ska jag ta en dusch och sedan åka in till stan för att fira min mormor som fyller 70 år idag. 
Hoppas ni har haft en bra dag. Kram
i Vardag
Imorgon klockan tio minuter över nio ska jag göra det sista nationella provet för i år. Kommer vara så lättad efter detta. Så himla, himla lättad.
i Natur
Har så mycket att göra. Men istället för att göra något sitter jag inne på mitt rum och lyssnar på Ed Sheeran. Som alltid.
i Natur
Det är dagar som dessa det är som svårast att komma på något intressant att skriva om. Och sådanna dagar dyker tyvärr upp allt för ofta just nu. Idag har jag till exempel nästan bara slöat runt hemma och gått promenader ute i regnet tillsammans med min hund. Egentligen borde jag dyka ner i matteboken och sedan börja skriva på de fyra olika uppsatserna som ska vara klara om några veckor. Men det får bli imorgon, för det är precis sådant söndagar är till för.
i Natur, Vardag
Idag har jag varit ute i skogen med klassen och tittat på fåglar, insekter och växter. Ja det var väl ungefär lika kul som det låter, alltså inte speciellt roligt. Gjorde det bästa av situationen och det blev tillslut bra ändå (om man bortser från alla miljoner knott och andra insekter jag lyckades svälja under de timmar vi var där, haha!). Hade med mig kameran så fotade en hel del, här är några av bilderna!
i Natur
Trettiosex dagar kvar till den trettonde juni. Trettiosex dagar kvar till en dag jag längtat till i flera år. Trettiosex dagar kvar på en skola som jag gått på sedan jag var sju år gammal. Trettiosex dagar kvar i grundskolan. Trettiosex dagar kvar till sommarlovet. Jag längtar så himla himla mycket. Denna sommar kommer bli helt perfekt.
i Natur
Stannade till vid vägkanten här om dagen för att fota solnedgången. Älskar att fota när solen går ner, det är så fiiint!
i Vardag
Äntligen heeeelg! Håller just nu på att packa till släktträffen som är i helgen. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Hoppas på bra väder och många fina fotomotiv eftersom vi ska vara ute i skärgården. Kommer hem på söndag så vi hörs då, ha det så braaa :)
i Sofie
Fick med mig den här sjukt snygga jackan hem från Göteborg. Love it!
i Resor & äventyr
Hemma efter fyra underbara dagar i Göteborg tillsammans med min galna klass. Åh vad vi har haft det kul! Har gjort allt från Liseberg och Universeum till shopping och åkt båt. Nu är jag dock väldigt trött och skulle gärna ta några dagar till att ta igen de timmar sömn man har missat under dessa nätter. Men hur som helst, vi har i alla fall haft det riktigt roligt och här har ni några iPhonebilder från resan som ni kan kika på :)