i Vardag
En liten tjuvkik på vad jag har gjort idag! Tyvärr får jag inte visa er mer bilder förrän den trettonde juni, men jag kan säga att jag har haft en himla himla fin måndag!
i Vardag, Ätbart
Tre bilder från grillkvällen igårkväll, åh det var så mysigt! Vi åt gott, badade och hade det bara allmänt mysigt. Min fina mamma och syster på den sista bilden, grattis på Mors dag i efterskott! 
i Behind the scenes, Fotokurser
Kom nyligen hem från Linköping där jag gick min sista kurstimme hos bästa Emelie. Fick följa med henne på en kärleksfotografering efter kursen och åh vad roligt det var! Nu ska jag kila iväg till min morbror på grillkväll och efter det blir det plugg resten av kvällen.
i Kärlek
Trots att jag vaknade upp genomförkyld och febrig fylldes hela jag av lycka när jag träffade Fia och Martin innan deras bal igår. Det är verkligen något speciellt med studenter och den här tiden på året, och att få föreviga en sådan här speciell händelse är verkligen en ära för mig som fotograf. Här är några av mina favoriter från gårdagens fotografering, och jag kan nog inte låta bli att längta lite extra efter den dagen då det är min tur att bära långklänning och gå på bal med min kärlek. Jag hoppas att dessa två skönheter hade en fantastisk kväll igår!
i Kärlek
En liten tjuvkik från dagens underbara fotografering med härliga Martin och Fia. De är så himla fina tillsammans och vi fick massor med bra bilder som jag vill visa er, håll utkik!
i Natur
Söndag. Ännu en fin vecka har passerat, och nu är det bara tjugosex dagar kvar till sommarlov. Jag längtar så himla mycket!
i Vardag, Ätbart
Vaknade bredvid världens finaste kille och bestämde mig för att överraska honom med en himla god frukost; bananpannkakor med färska jordgubbar, fruktsallad och apelsinjuice, mums!
 
Invigde balkongen för första gången i år, och min favorithund skulle såklart vara med! 
 
Åt bland det godaste jag någonsin ätit till middag; kycklingbiffar och broccolimos!
 
Cyklade lite..
 
..och hamnade i Norrköpings skatepark där jag och fina vänner spenderade resten av kvällen.
 
Stannade till för att kolla på den magiska solnedgången. Underbara dag!
i Porträtt, Skolan
Fotograderade min fina lillasyster till ett slutprojekt i skolan igår, och här är resultatet! Hur tycker ni att det blev? Jag är huur nöjd som helst! :)
i Ätbart
Godmorgon! Ligger i sängen, redigerar bilder och lyssnar på när regnet öser ner utanför mitt fönster. Åt precis en supergod söndagsfrukost bestående av bananpannkakor, fruktsallad, apelsinjuice och jordgubbar, mums!
i Sofie
Solen kikade fram en liten stund under kvällen så jag passade på att cykla ner till det här fina stället igen för att ta några självporträtt. Jag minns knappt när jag själv stod framför kameran sist så det var verkligen på tiden, haha! Här är tre av mina favoriter, och åh jag trivs så himla himla bra i mitt blonda hår!
i Natur
Äntligen fredag! Hade bara en lektion idag innan jag slutade för dagen, skönt! Sprang förbi det här fina trädet när jag var påväg hem från skolan och var bara tvungen att stanna till och ta några bilder. Man kan ju inte göra annat än att älska våren och alla underbara färger! Hoppas ni får en fin kväll. 
i Genom min iPhone
Ett fint körsbärsträd som jag var tvungen att springa och fotografera. // Åt världens godaste hallon/blåbärspaj när jag var i Göteborg.
 
Fick äntligen krypa ner i sängen efter en lång dag. // Hittade en liten kisse utanför vårt hus som jag såklart var tvungen att fotografera, haha!
 
Plugg och mellismys i sängen. Ungefär så ser alla mina dagar ut just nu. // Goskväll med favoritvovven och gott te.
 
Mitt rum hemma hos mamma. // En bild från dansuppvisningen i lördags som gick himla bra! (undrar dock hur jag ska klara mig utan dansen i F E M månader nu??)
 
Följ mig gärna på Instagram för att få se lite mer från min vardag. Heter sofiewiberg där! :)
i Porträtt
Äntligen har jag haft tid för att redigera några fler bilder från fotograferingen med fina Cecilia och Paulina i lördags. Här är några av bilderna som jag tycker om mest. Vilken är din favorit?
i Porträtt
Tog några glädjeskutt när jag gick hem från fotograferingen jag hade med fina Cecilia och Paulina tidigare idag. Jag hittade en perfekt plats under ett stort blommande träd och vi hade världens tur då solen kikade fram just den timmen vi fotade (motljus!!). Jag vill visa er SÅ många bilder från fotograferingen, men eftersom jag knappt har hunnit redigera några än så bjuder jag på ett litet smakprov så länge!
i Genom min iPhone, Resor & äventyr, Speciellt
Hemma efter en underbar dag i huvudstaden! Jag hade turen att vinna biljetter till Top Model Sveriges VIP-event, så jag och min fina vän Fanny tog tåget dit imorse för att spendera dagen där. Vi hann med lite shopping, lunch på Tacobar och så fick vi mingla runt med alla modeller och ta bilder med dem i över två timmar innan det var dags att ta tåget hem igen. Alla var så himla snälla och härliga och jag har verkligen haft en helt underbar dag!