i Natur, Resor & äventyr
Efter tre och en halv timmes båtresa är vi äntligen framme på ett iskallt Gotland. Vi ska snart gå och lägga oss i våra stenhårda hotellsängar och ladda upp inför en lång dag imorgon. Stannar här till på söndag. Hoppas ni får en bra helg!
i Natur
De senaste dagarna har jag suttit och bläddrat igenom hundratals med bilder från förra sommaren för att försöka intala mig själv om att all snö och kyla snart kommer försvinna. Jag vet dock inte om det hjälpte speciellt mycket eller om jag bara blev ännu otåligare och argare på att vintern fortfarande är kvar. Snart orkar jag inte mer. Men håll ut vänner, om bara några månader är sommaren här!
i Vardag
Jag vill resa. Bara ta en paus från skolan och komma iväg några dagar. Mest av allt vill jag åka till min favoritstad London och fotografera, shoppa och bara njuta av att vara där. Men än så länge får jag nöja mig med en resa till Gotland tillsammans med Fia om åtta dagar, åh vad jag längtar!
i Sofie, Vardag
Söndag. Har botat min söndagsångest tillsammans med min fina pojkvän, en god frukost, pussar, lite shopping och ett nyfärgat hår. Fina dag.
i Vardag
Är så lycklig, sådär underbart lycklig som man kan vara ibland. Mest för att det är fredag, solen skiner och så ska jag spendera hela min helg tillsammans med min fina pojkvän. Har även bokat en liten resa till Gotland över en helg tillsammans med min bästa vän Fia, åh det kommer bli så himla bra!
i Sofie
Torsdagsmyser framför Top Model Sverige med glass och pannkakor i den härliga vårsolen. Ska snart ut och springa en stund innan jag sätter mig och pluggar resten av kvällen. Fina dag!
i Vardag
Efter sju föreställningar och allt för många timmar träning är jag ändå lite glad för att revyn är över för i år. Det är dock alltid lika sorgligt när allt ska rivas och packas ihop, och att man inte förrän efteråt inser att det är ett helt år kvar till man får träffa alla igen. Fick hur som helst dessa fina rosor efter vår sista föreställning som var idag! Nu ska jag sova, tusen kramar!