i Ätbart
Jag har alltid haft svårt för att äta frukost, och speciellt nu när jag har fått reda på att jag har matallergi mot typ allt, haha! Jag tål varken vete, ägg eller komjölk, och eftersom att detta var det enda jag åt till frukost förut så har jag helt fått tänka om. Idag bestod min fredagsfrukost utav Paulúns Supergröt, frysta hallon och äpplejuice. Mums!
 
Jag skulle behöva lite inspiration och tips på nya frukostar. Vad brukar ni äta på morgonen?
i Vardag
På något sätt hade jag lyckats stänga av mitt alarm i sömnen inatt. Istället vaknade jag i panik, tjugo minuter innan bussen skulle gå, av att mamma ringer och väcker mig. Tro det eller ej men jag hann faktiskt ändå i tid ner till hållplatsen, men såklart var bussen femton minuter sen och jag missade ändå min första lektion som jag hade stressat ihjäl mig för att hinna till, haha! ;)
 
Annars har jag faktiskt haft en himla bra dag. Jag har både varit i skolan, haft revymöte, sprungit en sväng på stan, köpt skrivare, färgat håret samt ätit mammas världsgoda pannkakor. Nu är jag däremot fruktanvärt trött och ska när som helst krypa ner i sängen för att sova! Hoppas ni har haft en fin dag.
 
 
i Porträtt
I lördags hade jag en mycket annorlunda men otroligt rolig fotografering. Jag fotade Pia och hennes dotter Wilma tillsammans med deras två supergulliga hästar. Vi fick många fina bilder trots det iskalla vädret och här är tre av mina favoriter. Vad tycker ni om dem? :)
i Okategoriserade
Det här året har jag bestämt mig för att satsa extra mycket på bloggen, och vad passar då inte bättre än en ny bloggdesign! Vad tycker ni om den? Det enda som saknas är lite mer bilder i headern, men det får vänta en stund. 
 
Jag tänkte också kolla med er vad ni vill läsa om här i bloggen. Jag delar gärna med mig av mina egna tips och erfarenheter när det kommer till fotograferingen, olika fototips, videobloggar, redigering, frågestunder, ja precis vad som helst. Jag har redan börjat planera några fototips-inlägg men jag behöver mer förslag! Så tell me, vad vill ni läsa om?
i Speciellt
Idag, den 26 januari, firar jag och min pojkvän ett år tillsammans! Jag överraskade honom med spa på ett supermysigt hotell och efter det köpte vi hem thaimat för att fira ännu lite till. Underbara dag! 
i Vardag
Sitter och redigerar bilder från dagens mysiga (och iskalla) fotografering, dricker mitt favoritte och lyssnar på musik. Idag har jag fotograferat Pia och hennes dotter Wilma tillsammans med deras två hästar och det blev många fina bilder trots det dåliga fotovädret. Resultatet får ni se lite senare! 
i Fotokurser
I förmiddags åkte jag till Linköping för att gå andra delen av min privatkurs hos bästa Emelie Ohlsson. Jag går en fem timmars kurs hos henne och det är så himla himla roligt och lärorikt! Idag skulle jag fotografera fina My och efter lite trubbel med hennes bil fick vi tillslut ett par himla fina bilder! Här är några av mina favoriter från idag! ♡
i Barn & familj
Den här veckan kommer bli en himla fin vecka. Mest för att jag och världens finaste kille firar ett år tillsammans, för att jag ska på privatkurs med bästa Emelie Ohlsson och för att jag äntligen ska börja dansa! Jag har också tre fotograferingar bokade samt en himla fin helg att se fram emot. 
 
Något som är midre fint är att jag har en himla massa plugg att ta tag i som jag har skjutit upp allt för länge. Ikväll står det historia på schemat, hoppas ni får en fin kväll!
i Natur
Jag vill bara börja med att tacka för all fin respons jag har fått på bilderna från gårdagens fotografering, både här på bloggen och på min facebooksida. Jag har även haft besöksrekord på bloggen idag och det känns helt fantastiskt!. TACK, jag är så himla himla glad! 
 
Idag har C varit här hela dagen och vi passade på att springa ut och åka lite pulka tillsammans med min lillasyster nu när snön äntligen är här. Mys! Nu ska jag krypa ner i sängen och ladda upp inför en ny grym vekcka!
i Kärlek
Några favoriter från dagens kärleksfotografering med fina Patrik och Ellinor. Vi fick ett helt underbart vinterväder och åh de är ju bara så himla fina tillsammans! Jag är grymt nöjd med många av bilderna från idag och det känns bra! Har du någon favorit?
i Resor & äventyr, Sofie
Åh, vet ni en sak? För en liten stund sedan bokade vi en resa till Mallorca i sommar. Den tjugoåttonde juni. I en vecka. Tillsammans med så himla mycket fina männsikor. Jag längtar så jag håller på att spricka! 
i Shopping
För några dagar sedan var jag med mamma på stan och med mig hem fick jag denna fina tröja från H&M. Den är så himla mysig och kommer bli perfekt att ha på sig nu lagom till snön har lagt sig. För 349 kronor blev den min!
i Vardag
Har spenderat den sista dagen på jullovet tillsammans med världens bästa vän. Vi har tagit en och en halv timmes lång ridtur ute i skogen (och i spöregn), kollat på PLL och haft det första revymötet för i år. Om en liten stund ska jag krypa ner i sängen brevid min pojkvän för att sova, för imorgon är det skola igen!
i Shopping, Vardag
Har helt glömt bort att visa er min drömklocka som jag fick i julklapp, åh visst är den fin? Så fin att jag faktiskt knappt har vågat använda den ännu, haha! Fick ni något extra fint i julklapp?
i Porträtt
"Imorgon kommer bli en bra dag pga ska jobba, träffa bästis, rida, fotografera, ha myskväll med vänner och sova hos min pojkvän, dvs göra ca allt jag älskar på samma dag!". Skrev detta på min twitter i fredags och precis som jag hade hoppats blev min gårdag himla bra! Allt förutom myskvällen blev av men istället åkte jag på lilljul hos morfar, och det blev också himla mysigt! 
i Sofie, Vardag
Sitter och drömmer mig tillbaka till sommarens alla fotograferingar..
i Vardag, Ätbart
Första januari. Hade en himla fin kväll igår tillsammans med mina underbara vänner! Idag är dock inte lika bra då jag vaknade med halsont och världens förkylning, uch! Passade på att lyxa till första dagen på det nya året med fruktsallad till frukost, och nu har jag krypit ner i sängen igen för att stanna här resten av dagen. Hoppas ni hade en fin dag igår!