i Speciellt
En regnig dag som denna bjuder jag på en bild från Rhodos på mig och mitt hjärta. Idag har han varit min i fjorton månader! ♡
i Natur
Åh jag är så himla trött! Tvingade mig upp ur sängen sju minuter innan spårvagnen skulle ta mig till dansen tidigare idag. Jag var till och med nära på att ligga kvar men jag lyckades övertala mig själv att sluta vara så lat, haha! Dansen är ju ändå veckans höjdpunkt, det är så himla roligt!! Idag lärde vi oss det sista på dansen, så nu har vi fyra veckor på oss att öva öva öva innan uppvisningen. Läskigt! Nu ska jag gå ut med hunden, ta en dusch och gå och sova. Godnatt från en dödstrött Sofie!
i Vardag
Idag har jag vaknat upp hos bästis, ätit en god söndagsfrukost, invigt grillen för första gången i år och ridit 1,3 mil tillsammans med ett himla fint sällskap. Min vecka kunde inte fått ett bättre avslut! 
i Skolan
Idag har jag äntligen hunnit ta fram kameran efter ett allt för långt uppehåll! Min pojkvän fick stå modell till en av mina fotouppgifter jag har i skolan just nu, och här är två av mina favoriter! Jag hittade en fotoplats tio meter utanför vårt hus som var perfekt för dagens tråkiga väder. Trots klaomål från modellen som frös lite under fotograferingen så är vi båda supernöjda med bilderna, haha! Vad tycker ni om dem? Vill ni se mer? 
 
i Natur, Övriga fotografier
♥ ♥ 
i Shopping
Igår kom äntligen mina nya älsklingar hem till mig! Beställde hem ett par i fredags efter att ha gått runt och suktat efter dem hur länge som helst. Åh visst är de fina? Dessa kommer helt klart användas flitigt nu i vår! 
i Vardag
Avslutar min måndag med ett varmt bad, tända ljus och min favoritmusik
i Ätbart
Imorse vaknade jag upp hemma hos min favorit-Fia och vi åkte ner till Villa Fridhem för att äta en fantastisk hotellfrukost tillsammans med våra mammor. En perfekt start på dagen!