i Genom min iPhone, Resor & äventyr
torsdag. och här kommer en liten sammanfattning av mina tre dagar i stockholm!

i söndags promenerade vi längs vattnet till fotografiska museet för att kolla på fotoutställningar av bland annat paolo roversi. alla fotografier var helt underbara och jag blev fotosugen som aldrig förr.
 
i måndags besökte vi bland annat vasamuseet, skansen och sedan avslutade vi dagen med lite shopping. vi stannade även till på espresso house för att dricka några koppar chai latte samt äta några morotsmuffins. favoriten!
 
vi promenerade i gamla stans alla små gränder och butiker. jag fick med mig några saker till mitt nya rum hem och nu längtar jag bara ännu mer efter att få börja måla om och inreda. en vecka kvar!
 
vi åt två supergoda hotellfrukostar och bubblade bubbelpool på hotellets relaxavdelning. efter en hel dag av turistande och promenerande vad detta helt klart välbehövligt!
 
finafina hösten!
i Natur, Resor & äventyr
tisdag. är nu hemma igen efter tre dagar i huvudstaden tillsammans med min familj. vi har bland annat shoppat, gått på sex stycken olika museum, ätit god mat, fotograferat och bubblat bubbelpool på hotellet. jag tänkte visa er lite mer av stockholmsresan med hjälp av bilder från min iphone, men det får bli en annan dag! hoppas ni har haft en fin start på höstlovet. kram
i Kärlek, Speciellt
lördag. och idag firar jag och mitt hjärta nio månader tillsammans. åh vad jag tycker om honom! ♥
i Genom min iPhone, Vardag
tisdag. denna vecka ska jag: fotografera, till läkaren, spänna tandställningen + få räls i underkäken, busa med mina småkusiner, jobba, åka till ikea (kanske), på tacos och spelkväll tillsammans med fina människor, pussa på min pojkvän, plugga och ha filmkväll med klassen. finfint. om tolv dagar är det höstlov och då ska jag troligtvis spendera några dagar i en annan stad. jag hoppas på världens bästa göteborg. det hade varit fint! kram
 
i Natur, Porträtt, Vardag
lördag. efter en kvällspromenad i det fina höstvädret med mina två hjärtan och lite matlagning (kyckling med potatisgratäng, mmm!) sitter vi just nu i soffan och kollar på american idol. har haft en himla fin lördag tillsammans med min pojkvän och åh vad jag tycker om honom! vad har ni haft för er idag? kram
i Resor & äventyr
torsdag. medan höstregnet faller utanför mitt fönster sitter jag i min säng och drömmer mig bort till varmare länder. till sol och bad, god mat och solbrun hud. till hotellfrukostar och till lugnet. till världens bästa kreta. egentligen hade jag kunnat vara där just nu, tillsammans med min bästa vän, precis som vi brukar vara vid den här tiden. men eftersom jag nu har börjat andra året på gymnasiet och alldeles för många prov och läxor stod uppskrivet i kalendern så bestämde jag mig för att stanna hemma i år. 
 
men hösten, den kan vara rätt fin ibland den också.
i Porträtt
tisdag. redigerar bilder, har studiedagar fram till torsdag och är sjuk för fjärde dagen på rad. och i samma takt som höstrusket börjar kika fram försvinner även all min inspiration och fotolust, precis som vanligt. idag är en sådan dag som det känns extra mycket och jag vill egentligen bara lägga kameran på hyllan och låta den ligga där tills vårsolen och vårblommorna börjar komma fram igen.
 
men nej. inte ett år till. istället letar jag massvis med inspiration på sidor som pinterest och tumblr, bokar in privatkurser med en himlans duktig emelie ohlsson och drömmer om en ny och bättre kamerautrustning. jag kollar på bilder som jag själv har fotograferat samtidigt som jag försöker se vilken enorm utveckling jag har gjort på bara ett år, ett halvår, på bara några månader. jag vill ju det här så himla mycket och jag ska inte ge upp. inte nu när jag nästan är där.
 
kan inte ni fina göra en sak som skulle hjälpa hur mycket som helst? berätta för mig vad ni vill se och läsa om här. det kan vara precis vad som helst, såsom fototips, min utveckling inom fotografin, något speciell ni vill att jag ska fotografera, videos eller något helt annat. precis vad som helst. tusen pussar.